Audit

Je website of applicatie is een virtueel contactpunt. Geen persoonlijke ervaring. Je bent dus nooit helemaal zeker wat iemand ervan vindt. Om je hierbij te helpen, gaan wij als experten aan de slag. We voeren een onafhankelijke screening uit en toetsen je digitale strategie aan de werkelijkheid af. Zo ontdek jij snel waar het beter kan.

UX Menfotoshoot Okt2023 08595
UX Menfotoshoot Okt2023 08450

Een audit of expert review, is een laagdrempelige methode waarbij onze UX-experten onderzoeken hoe we je website of app gebruiksvriendelijker en toegankelijker kunnen maken. We verplaatsen ons in een potentiële klant en zoeken interactie met je merk. Onze strenge blik detecteert vervolgens drempels, verbeterpunten en opportuniteiten. We screenen hierbij zowel content, design, structuur, navigatie, vindbaarheid van informatie, etc.

Zoekmachines zijn vandaag slimmer geworden. De algoritmes houden niet enkel rekening met technische factoren of de inhoud van een webpagina. Ze willen gebruikers ook een goede user experience bieden. Daarom screenen we je website of app ook op de specifieke experience-criteria van dat algoritme.

Onze bevindingen krijg je in de vorm van een rapport of presentatie.

Wat is het resultaat van zo'n expert review?

  • Een inzicht in de knelpunten
  • Een analyse op maat van de huidige staat
  • Een overzicht van snel aanpasbare verbeterpunten
  • Meer conversie eens je de user experience bijgestuurd hebt

Vraag nu je audit aan

En kom te weten hoe jouw website scoort op vlak van user experience