Over ons

Als jong en dynamisch bedrijf, mag die spirit niet missen bij onze teamleden. Het UXMen team bestaat dan ook uit gemotiveerde ux’ers en enthousiaste researchers. Samen streven we steeds naar een optimale gebruikerservaring op basis van data-driven onderzoek. Dankzij de verschillende specifieke expertises van ons team kunnen we bedrijven helpen bij hun digitale transformatie en evolutie!

Teamfoto in Gent

Wie zijn die gemotiveerde & enthousiaste teamleden?

Ons team bestaat uit een mix van verschillende profielen. Zo zal je Digitale Strategen, UX/UI Designers & experten, Grafisch Vormgevers, Functioneel Analisten, Service Designers en Art Directors in (elk van) ons kunnen terugvinden! We hoeven het dan ook niet te benadrukken – maar doen het toch! - dat we graag nauw samenwerken om van elk project een succes te maken.

 • Profielfoto Nico 08764 Final
  Profielfoto Nico Hover 08762 Final

  Nicolas Declercq

  MANAGING PARTNER
 • Profielfoto Bram 08056 Final
  Profielfoto Bram Hover 08056 Final

  Bram Everaerd

  UX ARCHITECT
 • Profielfoto Fran 08240 Final
  Profielfoto Fran Hover 08240 Final

  Fran den Blauwen

  GRAPHIC DESIGNER
 • Profielfoto Stijn 08714 Final
  Profielfoto Stijn Hover 08715 Final

  Stijn Soenen

  ART DIRECTOR
 • Profielfoto Bert 08094 Final
  Profielfoto Bert Hover 08094 Final

  Bert Adriaens

  UX/UI DESIGNER
 • Profielfoto Pj 08187 Final
  Profielfoto Pj Hover 08187 Final

  Pieter-Jan Baert

  FUNCTIONEEL ANALIST
 • Profielfoto Robin 08125 Final
  Profielfoto Robin Hover 08127 Final

  Robin Schaessens

  UX/UI DESIGNER
 • Profielfoto Tom 08168 Final
  Profielfoto Tom Hover 08167 Final

  Tom Van humbeek

  UX/UI DESIGNER
 • Profielfoto Sarie 08379 Final
  Profielfoto Sarie Hover 08380 Final

  Sarie Robijt

  SERVICE DESIGNER
 • Profielfoto Ward 1
  Profielfoto Ward Hover

  Ward Vanysacker

  UX/UI DESIGNER

 • Steffi 1
  Steffi 2

  Steffi Boone

  UX/UI DESIGNER

 • Pieter_1
  Pieter_2

  Pieter Van der Hauwaert

  FUNCTIONEEL ANALIST

 • Sta jij hier binnenkort tussen?

Onze visie

Niet enkel met elkaar maar ook met de klant verzorgen we een nauwe samenwerking. Zo zullen we met kleine vaste teams projecten opstarten waar de klant zelf deel van uitmaakt. Jij, als klant, speelt een belangrijke rol bij het verduidelijken van het project en de bedrijfsdoelstellingen. Jouw klanten, de gebruikers, zijn de hoofdspelers. Die plaatsen we dan ook centraal en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsdoelstellingen perfect in lijn liggen met hun verwachtingen. Een tevreden gebruiker is dan ook een trouwe gebruiker!

User Experience (UX) of de gebruikerservaring is een belangrijk key-element over alle platformen en digitale ervaringen van een merk heen. Zo maken websites, social media, apps, SEO, SEA, … hier allemaal deel van uit. Ook in marketing speelt UX dus een belangrijke rol en zeker naar conversieratio optimalisatie (CRO) toe. Een goede ervaring leidt namelijk sneller tot een conversie!

Bij UX-Men vormen diepgaand onderzoek en UX-Design de basis van digitale innovatie. Wij bouwen langdurige partnerships uit met onze klanten en begeleiden hen in de transformatie naar een optimale gebruikerservaring. Elk project is een uniek avontuur waarin we samen de digitale toekomst vormgeven en de dromen van onze klanten realiseren.
Nico
Nicolas Declercq
Managing Partner UXMen

Een team dat doelgericht resultaten boekt

De gebruiker overtuigen en aanzetten tot actie: dat is ons hoofdoel.

Onze UX’ers zullen er dan ook alles aan doen om op zoek te gaan naar de specifieke noden van gebruikers. Ze werken aan conversiegerichte user experience designs om enerzijds de bedrijfsdoelstellingen te halen en anderzijds een optimale gebruikservaring te bieden; hetzij onderweg op een smartphone, of thuis op een tablet of computer.

Data, de motor van alles online

Onze UX-researchers en functioneel analisten zijn gedreven door data. Door je online activiteiten te meten kan je evalueren en optimaliseren. Zo blijf je voortdurend bouwen aan de relatie met je klanten en leer je ze beter kennen. Zo zorgen we ook voor een data-instroom richting de UX’ers om tot een zinvolle gebruikerservaring te komen die duidelijk is en aanzet tot de gewenste actie. Een wisselwerking die krachtig en resultaatgericht werkt!

UXMen maakt onderdeel uit van de Cronos Groep, bekend voor innovatief ondernemerschap.