28 juni 2022

De marketeers van UXMen gaan voortaan hun eigen weg

  • Profielfoto Nico 08764 Final
    Nicolas DeclercqMANAGING PARTNER

Op het team van UX-Men kan je veel bijvoeglijke naamwoorden plakken. Niet alleen sterk en krachtig, maar ook ervaren en doordacht. Dankzij die toptalenten hebben we het privilege een team samen te stellen met expertise in digitale strategie, performance marketing en UX-design.

Meer klassebakken, meer marketeers

Het team begon steeds meer marketeers in z’n rangen te tellen. Marketeers die sterk zijn in performance marketing en gedreven worden door onderzoek en samenwerking. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar zij wilden hun sterktes ook buiten UX-design toepassen. Daarom werkten ze hard aan het professionaliseren en uitdiepen van hun diensten.

De dag is aangekomen dat ze hun eigen stempel op de wereld drukken onder de naam Ambitious. Allemaal om jou nog meer tot dienst te zijn, met nog meer marketing, meer advies en meer ambitie.

DSC 0777 min

Onderzoek en co-marketing

Ambitious lost al je digital marketingvragen op met degelijk onderzoek en persoonlijke samenwerking. Ze analyseren je online platform, ads-accounts en everything data tot ze optimalisaties en opportuniteiten ontdekken. En liefst van al gaan ze op lange termijn met je aan de slag. In een co-marketingsamenwerking brengen ze jouw bedrijfskennis en hun marketingexpertise samen tot een succes om u tegen te zeggen.

Heb je dus vragen over je marketing? Ga eens langs bij Ambitious.

Bij UXMen kan je - zoals altijd - terecht voor:

  • Strakke grafisch vormgeving
  • Diepgaand gebruikersonderzoek
  • Doordacht UX-design

Geschreven door

  • Profielfoto Nico 08764 Final
    Nicolas DeclercqMANAGING PARTNER

Share this post