UX Menfotoshoot Okt2023 07833

Klaar om jouw merk te transformeren?

Ontdek hoe een sterke branding of rebranding jouw bedrijf kan laten groeien!

De transformatie in 3 stappen

Bij UXMen geloven we in een gestructureerde aanpak voor het transformeren van je merk.

 • Strategie

  Je succesvolle branding begint bij het creëren van een slimme strategie die jouw merk krachtig neerzet.

 • Identiteit en beleving

  Laat je merk consistent stralen en creëer een ervaring die je klanten steeds weer aanspreekt.

 • Toepassen

  Breng je merk tot leven met onze deskundigheid in digitale uitwerkingen, waardoor je visie tastbaar wordt.

1

Strategie

Je succesvolle branding begint bij het creëren van een slimme strategie die jouw merk krachtig neerzet.

Kernwaarden van jouw merk

Samen bepalen we de fundamenten van je identiteit door de kernwaarden te omarmen. Deze waarden leiden al onze branding- en marketinginspanningen, waardoor we een consistent verhaal creëren dat je publiek echt raakt.

Rectangle 4633

Merkarchitectuur

Laat ons je begeleiden bij elke stap van het proces. Met onze expertise in merkontwikkeling en -strategie, zorgen we ervoor dat jouw merkarchitectuur niet alleen solide is, maar ook volledig afgestemd op jouw unieke meerwaarde en doelen.

Logo lumiere 1

Merkpositionering

Ontdek de kracht van merkpositionering in branding, waarbij we samen een unieke plek in de markt creëren die jouw merk doet opvallen. Het draait allemaal om het smeden van een identiteit die naadloos aansluit bij de wensen en percepties van jouw publiek. Onze expertise in merkpositionering is de sleutel tot succes. We graven diep in de concurrentie, begrijpen je doelgroep en omarmen de kernwaarden van je merk, zodat je een positie inneemt die niet alleen onderscheidend is, maar ook onvergetelijk.

Powerpoint template mylum
2

Identiteit en beleving

Laat je merk consistent stralen en creëer een ervaring die je klanten steeds weer aanspreekt

De holistische merkbeleving

De holistische merkbeleving


Stap in de wereld van jouw merk en laat ons je begeleiden bij elke stap. We gaan verder dan alleen het visuele aspect en duiken in de kracht van tekstuele en ruimtelijke elementen die jouw merk tot leven brengen.


Samen smeden we een merkidentiteit die niet alleen opvalt, maar ook resoneert met je publiek op een dieper niveau. Het draait allemaal om het creëren van een onvergetelijke merkervaring die de juiste emoties en associaties oproept.


Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw merk een blijvende indruk achterlaat en klanten telkens weer terug laat komen.

3

Toepassen

Samen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van verschillende merkuitingen, zoals websites, employer branding campagnes, e-commerce platforms, apps ... We begeleiden je bij elke stap om krachtige en authentieke ervaringen te creëren.

Vandewiele template

Nadat de strategie is bepaald en de identiteit is vastgesteld, is het tijd voor de uitwerking. Dit omvat het ontwikkelen van verschillende merkuitingen zoals websites, employer branding campagnes, e-commerce platforms en apps. Elk van deze kanalen speelt een rol in het communiceren van het merk naar de doelgroep.

 • Samenwerking met ontwikkeleraars

  Wij maken deel uit van The Digitals, een full-service digitaal bureau. Onze expertise: van strategie tot werkende digitale producten.

 • Copywriting en marketing

  Marketing en copywriting zijn essentieel omdat ze de brug vormen tussen een merk en zijn publiek, waarbij ze emoties, behoeften en verlangens in treffende taal overbrengen. Ook in dit opzicht kunnen we rekenen op The Digitals

Brandguide mockup 3
Business cards
Lumiere Sfeerbeeld
Rectangle 4641

(Re-)branding?

Start vandaag nog met (re-)branding en laat je merk stralen!

Interesse